Reakt Live – Exklusiva livesändningar och videoproduktioner

Main Trailer

Teaser trailer

Promo trailer ReaktLive

26 september 14:00 — 17:00

Per Lindvall

Ljudtekniker Willem Bleeker. Lanseringspris 450kr (ord pris 650kr)

450 kr

Köp biljett

Studioinspelning med Per Lindvall

Välkommen att vara med i en tre timmar lång livesändning där du får följa Per när han lägger trummor i Baggpipe med ljudtekniker Willem Bleeker. Du får ta del av hela inspelningskedjan: Vi täcker allt från mikrofonval till rumsakustik och effektinställningar. Vi går även in i detalj på trummornas placering och val av cymbaler och trumskinn med Pers personliga trumtekniker. Förutom sändningen får man som biljettköpare bonusmaterial i form av Video när Per Spelar, Råfiler på separata trumkanaler, Stems, Play Alongs och instruktioner att gotta sig åt i efterhand. (Läs mer längre ner på sidan)

Allt sker via en Multi Cam set up med 12 kameror i 4K kvalitet. Ljudet kommer direkt från SSL bordet i studion och mastras live av teamet på Cutting Room för högsta möjliga kvalitet i både ljud och bild.

Under dagen kan du dessutom ställa frågor till Per och Willem som de besvarar live i sändningen, samtidigt som du får ta del av atmosfären och dialogen mellan Per och alla medverkande i studion under hela sändningen. Per Lindvall är en legendarisk musiker och Pers groove är bara hans eget. Det kommer att kännas och höras, det kan vi utlova. Detta vill du inte missa!

Play Alongs

Vem vill inte ha en grym play along att lira till? För dig som deltagare i eventet kommer vi att lägga upp play alongs för nedladding den 30de September. Vi gör separata versioner för Trummor, Bas, Gitarr och Keys så att du själv kan göra egna tagningar och testa dina skills. Tillsammans med filerna får du även en play chart med låtens uppbyggnad som pdf. Självklart får du även tillgång till videon där Per spelar så att du kan studera hans teknik och unika groove i detalj.

Rå-filer & stems

Om du är intresserad av ljudteknik och mixar musik själv är det extra intressant att få tillgång till råfilerna på det inspelade materialet. Vi lägger upp material för nedladdning den 30de September så att du kan testa att göra din egen mix, laborera och filtrera precis som du vill. Allt kommer med instruktioner och en kanalförteckning så att du får en klar bild över hur det är inspelat och vad du har att jobba med. Du får självklart också den färdigmixade låten, mastrad och klar som referens i paketet.

Diskussion och Q&A

Under sändningen kommer vi att ha flera Q&As där du har möjlighet att ställa frågor till Per och Willem. Vi kommer även att ha en inledande pod intervju samt en avslutande sammanfattning där vi lyfter frågor kring hantverket som studiomusiker och ljudtekniker för att ge en ännu bättre inblick i hur det går till. Om du har frågor redan på förhand så har du möjlighet att skicka in dina önskemål via mail till [email protected] så kan det mycket väl hända att vi tar upp din fråga redan i intervju poden.

Stripes logotyp

Säker betalning via stripe

OBS! LANSERINGSPRIS 450KR (ORDINARIE 650KR)

För endast 450 kr får du en unik chans att för första och kanske enda gången någonsin få uppleva Per Lindvalls otroliga talang och persona.

En sann legendar! Eventet kommer att sändas live här på Reaktlive.com och vidare instruktioner kommer via mail. Vi rekommenderar att du laddar upp med grymma högtalare eller maxade lurar och kopplar upp datorn till en TV för att få bästa tänkbara upplevelse. Made to be played loud!

 

  • Ange ett nummer som är lika med eller större än 1.
  • 0,00 Kr
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.