Gå på konsert med darin, hemma hos dig själv!

Den perfekta julklappen till dig själv eller en vän –  nu endast 99 kr (ord. pris 299kr)

Darin och hans band spelar alla stora hits, rakt hem till ditt vardagsum.

Ordna din egen konsertkväll! Bjud in vänner och familj att dela en fantastisk stund tillsammans. Och varför inte göra iordning innan med lite mat och dryck eller bara en massa snacks? (Man får dansa och applådera hemma också…)

Darins levererar med glittrande ögon sina låtar, hans närvaro och energi går rakt ut igenom rutan och känns ända in i magen på alla oss som tittar därhemma.

En liten VIP publik i studion fick denna gång vara med om något de troligen aldrig kommer att glömma. Att sitta framför Darin på någon meters avstånd när han sjunger med det perfekta studioljudet, helt live. Samma ljud som vi har när vi tittar på konserten hemma.

En fantastisk konsert att ta del av med hela familjen och vänner samlade.

Eller, ge den i julkapp till någon som behöver en upplevelse! I bekräftelsemailet finns ett fint presentkort som du kan skriva ut, och ge tillsammans med konsertlänken.

Superenkelt biljettsystem, köp konsertbiljett och få en länk skickad till din e-post, klicka på länken när du vill se konserten och hämta din biljett så snart biljetten är aktiverad har du 48h på dig att se konserten. Se streamen på TVn med Chromecast eller Airplay alternativt koppla upp datorn med HDMI-kabel.

Köp biljett

Vi skickar biljetten till denna e-postadress

99,00 Kr,00 Kr

  • 0,00 Kr
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Konsert on demand - en perfekt julklapp

Per Lindvall – A session day in the studio

Per Lindvall & Willem Bleeker, 3 timmars livesändning från en inspelningsdag i Baggpipe Studios.