Per Lindvall Reakt Live Studio Sessions
Streamad konsert

Per Lindvall Live i studion

Nypremiär: 22 december kl. 10:00

Tillgänglig att hämta t.o.m 31 januari 2024. Biljetten är giltig i 12 dygn efter premiärdatum eller hämtningsdag.


Per Lindvall & Ljudtekniker Willem Bleeker i en 1h 50 min dokumentär Liveinspelning när Per lägger Trummor i Baggpipe Studios! Per Lindvall är en legendarisk Svensk studiomusiker som spelat med ABBA, AHA, Mary J Blige, Stevie Wonder och många fler. Här får vi följa med Per när han spelar in två låtar live i studion! Du får även ta del av en ingående och underhållande intervju med Per och låtskrivarna till de låtar han spelar på för dagen. Endast tillgänglig en begränsad tid så missa inte det här.

Superenkelt biljettsystem!

  • Hämta biljett nedan och få en unik biljettlänk direkt på mailen.
  • Ingen inloggning krävs. Så snart du har hämtat din biljett finns det möjlighet att testa att allt fungerar genom att klicka på biljettlänken.

Sändningen finns endast att se på reaktlive.com och biljetter är tillgängligt att hämta under en begränsad tid från den 21 Dec kl 00:00 fram till midnatt den 31 januari 2024.

Tack vare Er som bidrar kan alla vara med.

Mindre

Läs mer

Fri hämtning av biljett, bidra efter förmåga

100% tillgänglig för alla! – Betala valfritt belopp i förskott, under sändningen eller i efterhand, med Swish eller kort.

Behöver du support?

Maila oss på [email protected] eller ring 010 888 77 77. Öppet vardagar mellan kl 11:00-15:00 och kl 10:00-21:00 på konsertdagen.

Hämta biljett

Tyvärr går det inte längre att köpa/hämta biljetter till detta event.