Streamad konsert

Peter och Bruno LIVE

Premiär: 28 april kl. 19:00

Endast tillgängligt att hämta biljett t.o.m. 12 Maj, Biljetten är giltig i 12 dygn efter premiärdatum eller hämtningsdag.


PETER & BRUNO – VILKEN DUNDERSUCCÉ!

Peter & Bruno gjorde det igen! De bjöd på sig själva till max, sjöng, spelade och skrattade som bara de kan i en oförglömlig, varm och intim konsert! Här är några av de fantastiska publikreaktionerna:

“Wohoo!!  Såå KUL!! De är så BRA!! .. och det är ett underbart koncept ni har!”

“Så otroligt bra att sända det digitalt när man har svårt att ta sig till Lokal”

“Så kul att se er hemifrån soffan så här på en söndagkväll. Den bästa söndagen på länge!”

OBS! Endast tillgänglig fram till och med den 12 maj 2024! Missa inte att hämta din biljett och titta på den här underbara konserten medans den finns tillgänglig!

Med en liten publik i studion  skapade vi en intim och nära konsert på äkta Reakt-vis. Peter & Bruno gav med sig av sin musikalitet och värme till 100%! Alla ni som sett våra produktioner vet att ljudet, bilden och känslan att vara “mitt i” konserten är något alldeles speciellt att få uppleva, fast hemifrån i soffan!

Superenkelt biljettsystem!

  • Hämta biljett nedan och få en unik biljettlänk direkt på mailen.
  • Ingen inloggning krävs. Så snart du har hämtat din biljett finns det möjlighet att testa att allt fungerar genom att klicka på biljettlänken.

Sändningen finns endast att se på reaktlive.com och är tillgänglig under en begränsad tid från den 28 april kl 19:00 till och med 12 maj.

Tack vare Er som bidrar kan alla vara med.

Mindre

Läs mer

Fri hämtning av biljett, bidra efter förmåga

Bestäm pris själv! Betala direkt, under eller efter konserten.

Behöver du support?

Maila oss på [email protected] eller ring 010 888 77 77. Öppet vardagar mellan kl 11:00-15:00 och kl 10:00-21:00 på konsertdagen.

Hämta biljett

Tyvärr går det inte längre att köpa/hämta biljetter till detta event.