Streamad konsert

Peter och Bruno LIVE

Premiär: 28 april kl. 19:00

Biljetten är giltig i 12 dygn efter premiärdatum eller hämtningsdag.


PETER & BRUNO ÄR TILLBAKA PÅ REAKT!

Det här kommer att bli något utöver det vanliga! En konsertkväll med så mycket stämning, skratt och massor av klassiska hits från Elton John, Queen, och andra legender. Peter & Bruno´s musikalitet och genuina godhet sprider en värme och energi som når hela vägen ut i ditt vardagsrum och ända in i hjärtat! Gör det till en helkväll, bjud hem gäster, duka upp något mysigt, och få en magisk konsertupplevelse där våra stora stjärnor kommer hem till dig – OBS! PÅ PLATSEN BILJETT Fåtal biljetter klicka här – inspelningsdag 23 April >>

I år fyller vi studion med publik och skapar en intim och nära konsert på äkta Reakt-vis. Alla ni som sett våra produktioner vet att ljudet, bilden och känslan att vara “mitt i” konserten är något alldeles speciellt att få uppleva, fast hemifrån i soffan!

Superenkelt biljettsystem!

  • Hämta biljett nedan och få en unik biljettlänk direkt på mailen.
  • Ingen inloggning krävs. Så snart du har hämtat din biljett finns det möjlighet att testa att allt fungerar genom att klicka på biljettlänken.

Sändningen finns endast att se på reaktlive.com och är tillgänglig under en begränsad tid från den 28 april kl 19:00 till och med 12 maj.

Tack vare Er som bidrar kan alla vara med.

Mindre

Läs mer

Fri hämtning av biljett, bidra efter förmåga

Bestäm pris själv! Betala direkt, under eller efter konserten.

Köp biljett

Behöver du support?

Maila oss på [email protected] eller ring 010 888 77 77. Öppet vardagar mellan kl 11:00-15:00 och kl 10:00-21:00 på konsertdagen.

Hämta biljett