Streamad konsert

Tommy Körberg Helen Sjöholm och Benjamin Ingrosso

Nypremiär: 14 februari kl. 19:00

Tillgänglig att hämta t.o.m 3 Mars 2024. Biljetten är giltig i 12 dygn efter premiärdatum eller hämtningsdag.


Tommy Körberg Just nu aktuell i ”Så Mycket Bättre”, här möter vi honom i en unik konsertkväll inspelad 100% live i Baggpipe studios i Stockholm. Något av det starkaste och mest känslosamma vi sett! En oförglömlig resa i tid & rum, med klassiska hits och anekdoter från hans fantastiska karriär. Samla era vänner och familj och titta tillsammans, nu visar vi denna magiska konsert kanske för sista gången!

Gäster med Tommy under kvällen är:
Helen Sjöholm, den flerfaldigt grammisbelönade och folkkära artisten, gästar Tommy vid flygeln och de skapar oemotståndlig musikalisk magi.

Benjamin Ingrosso, känd bl.a från Så mycket bättre, Let’s Dance och Melodifestivalen, gästar Tommy också under kvällen, och tillsammans gör de en helt oförglömlig version av ”Judy min vän”.

Superenkelt biljettsystem!

  • Hämta biljett nedan och få en unik biljettlänk direkt på mailen.
  • Ingen inloggning krävs. Så snart du har hämtat din biljett finns det möjlighet att testa att allt fungerar genom att klicka på biljettlänken.

Sändningen finns endast att se på reaktlive.com och biljetter är tillgängligt att hämta under en begränsad tid från den 15 februari kl 19:00 fram till midnatt den 3:e Mars 2024.

Tack vare Er som bidrar kan alla vara med.

Mindre

Läs mer

Fri hämtning av biljett, bidra efter förmåga

Bestäm pris själv! Bidra direkt, under eller efter konserten.

Behöver du support?

Maila oss på [email protected] eller ring 010 888 77 77. Öppet vardagar mellan kl 11:00-15:00 och kl 10:00-21:00 på konsertdagen.

Hämta biljett

Tyvärr går det inte längre att köpa/hämta biljetter till detta event.